~ FrenZ ~

Sunday, April 1, 2012

~ Ceramah Tarikh ~

Buat semua kawan-kawan yang baru dapat result SPM tu, kt sini aku nak share tarikh-tarikh penting untuk korg semua. Just for your earlier preparation. Manalah tau kot korang terlupa sebab duk hepi @ frust sebab baru ambik result. Bagi yang berjaya aku nak ucapkan tahniah, tapi jangan sampai terleka dibuai kejayaan hinggakan terlupa masa terus berjalan dan pelbagai lagi cabaran yang ada di masa hadapan. Dan bagi yang tidak berjaya, jangan sedih-sedih sebab perjalanan hidup harus diteruskan. Gagal sekali tidak bermakna gagal selamanya. Banyak orang yang gagal dipermulaan tapi akhirnya menjadi perubah kehidupan dunia. Korang kenal tak BILL GATES? Dia merupakan CEO Microsoft dan merupakan salah seorang orang terkaya di dunia. Tapi tahukan korang semua yang Bill Gates pernah dibuang dari Universiti Harvard dan pernah bekerja sebagai budak pejabat. . Hummm.. pelik tapi itulah kenyataan. So teruskan berusaha kerana kejayaan di masa hadapan bermula dari tempat anda berdiri sekarang. Okai, dah abis aku melalut. haha. So, jangan terleka dengan tarikh-tarikh penting kat bawah ni. Nak bagi ingat lagi, wat je reminder terus kat handset korang. hahaha..



p/s : Kegagalan bukan bermakna anda tidak mencapai apa-apa. Ia bermakna anda telah belajar sesuatu :)


~ TQ SuDi BaCa eNTry Ni ~

15 comments:

  1. Sharing is caring ! Thanks for sharing ! hewhew Thanks mengingatkan .

    ReplyDelete
  2. gud luck pada yg bru nak msuk IPT :)

    ReplyDelete
  3. Syaa : sharing is caring.. tp bkn caring is sharing tau. huhu

    Miss chocolate : gd luck to all :)

    ReplyDelete
  4. hehe nsib baik ad yg igtkan . law tak duk umah je lah kan . haha

    ReplyDelete
  5. haha.. tau xpe.. xpe2.. kongsi2.. kwn senang, sy senang. muahaha :)

    ReplyDelete
  6. Tarikh keluar loan xdak ker??? hohhooo

    ReplyDelete
  7. huhu.. tarikh loan ada..awk nak bank mana ek ;)

    ReplyDelete
  8. sumer bank yang ade..bankRAP xnak laa...hahah

    ReplyDelete
  9. haha.. okai.. klu camtu, nnti sy bg loan2 yg bkenaan ek.. tp interest dia 100% r. huhu

    ReplyDelete
  10. interest 100%?? wahhh tercekik cekak rambut nih...:DD

    ReplyDelete
  11. haha.. along pun kalah klu 100% kan. haha

    ReplyDelete
  12. along tarik diri
    along jadi takot gan hairi...
    ngeeee ~~

    ReplyDelete
  13. haha.. along mmg tpaksa tarik diri, sbb kalah sblm btanding. haha

    ReplyDelete
  14. wa.... thanks2.. :) Sharing is caring :)

    ReplyDelete