~ FrenZ ~

Monday, April 23, 2012

~ Jangan sampai otak rosak ~

Assalamualaikum kengkawan. pagi td aku terbaca artikel ni kat suatu web. tp da tak ingat da web apa ntah. haha. jadi aku rasa terpanggil untuk berkongsi dengan kalian semua. citenya pasal otak. bunyi macam "weird" kan, tp otaklah organ paling utama dalam badan kita. organ ke?? hahaha. ntah la, aku pun xtau. klu nak tau, kena tanya doktor la ek. hahaha. So, apa lagi. cuba lihat dalam2 pic kat bawah ni, dan seboleh bolehnya, elakkan diri dari perkara yang boleh merosakkan kita. renung renungkan dan selamat beramal. kih3 :p


p/s: be positive, work positive and think positive :)


~ TQ SuDi BaCa eNTry Ni ~

16 comments:

  1. Alhamdulillah tak amalkan mende2 nie semua hewhew

    ReplyDelete
  2. thankz for sharing, linda de satu bad habit..suke tido dengan tutp muke gune bantal..haha. ROsak la otak linda

    ReplyDelete
  3. tidur yg berlebihan.. @__@

    patut laa otak sy x brapa nak berfungsi skrg nie..haha..

    ReplyDelete
  4. alamak yg no 2 dan no 4 tu saya..huhuhuhu :(
    kena do something ni!

    ReplyDelete
  5. Org lelakii... diingatkan yg no 3 tu ya.. ^^ haha

    ReplyDelete
  6. postingan yang bagus, sangat bermanfaat, saya juga menyukainya kawan, ditunggu yah

    ReplyDelete