~ FrenZ ~

Sunday, May 13, 2012

~ Tok Aman Bali Beach Resort ~

Assalamualaikum.. hari ni aku rasa nak share pic yg aku g kat Tok Aman Bali Beach Resort, Kelantan. Untuk pengetahuan korang, Resort ni bersempadanan antara Negeri Kelantan dan Terengganu. Perjalanan kira-kira sejam dari bandar Kota Bharu dan lebih kurang 10 minit je dari bandar Besut, Terengganu. Tempatnya sangat cantik dan xrugi sekiranya korg g sana. trust me :)

Entrance Tok Aman Bali Beach Resort :)

Kolam yang besar

Posing abis. hahaha

Mandi tyme :)


Tempat yg menarik. next tyme aku pasti akan g lagi ke sana :)


~ TQ SuDi BaCa eNTry Ni ~

14 comments:

  1. nmpk best mandi kolam tu.. hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jum la mai sini. best woo. huhu

      Delete
    2. insyaAllah ada rezeki mesti sampai punya :D

      Delete
  2. dekat ngan area tok bali ker? 2 minggu lpeas baru balik kelantan..just gi jalan2 kat pantai irama jer...lain kali leh bawa husnad gi kat situ

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup. dekat je taw. dr pantai irama lebih kurang 20 minit je. nnti singgah r sana ek. tpmt dia sgt2 cantik :)

      Delete
  3. Replies
    1. sama2 klate.. sek2 red warriors. hehe

      Delete
  4. Bestnye haaa g jale jale. Tok bowok doh kito. hekhek

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak bwk rano.. send no fon la. hehe. pahni, konfirm ajak. huhu

      Delete
  5. dah lame x pg terengganu... mandi2 laut... soping2 ngan family... mcm best jer tmpt ni... tapi tgh tahun nak holiday xde cuti....

    btw, aku tag ko utk segmen ni haaa..
    http://arjunapopkorn.blogspot.com/2012/05/segmen-cik-mun-komer-tanyer-cik-mun.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ek.. keje2 gak, jgn lupa bcuti gak ek. da join blog anda :)

      Delete
  6. Ehh orang kelantan eh? Sama laa. Follow sini :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup.. ore klate kito. hehe. tq dtg support. sy follow awk gak :)

      Delete