~ FrenZ ~

Monday, May 7, 2012

~ Sapelah follower ke 100 neh ~

Assalamualaikum.. hari ni da 99 org yg follow aku. sapelah yg bertuah yg akan jd follower yg ke-100 neh. huhu. apa2 pun, aku nak ucapkan terima kasih, arigato, thank you & trimas kat semua yg terus bagi sokongan dgn mengunjungi dan memberi komen di blog aku yg tak seberapa ni. ahaksss..  diharap perhubungan di dalam blog ini berkekalan dan dapat mengeratkan hubungan silatulrahim dan ukhwah sesama kita. berkawan biar beribu ribu lemon dan kawan2 jugak lah yg mencorak hidup kita semalam, hari ini dan esok. Jadi, ari ni aku nak shared dgn korang kata-kata semangat dan prisip hidup aku. klu korang nak jadikan prinsip korg pun xpe gak. bkongsi, dpt pahala. yg penting dari hati yg ikhlas :)

PRiNsiP AkU
Kenangan semalam banyak mengajar kita tentang hari ini & esok,
Sekiranya kenangan semalam menyaksikan kita tersungkur,
hari ini bangunlah semula & belajarlah bertatih, berjalan & berlari,
dan berlarilah sepantas pantasnya,
tetapi jangan lupa untuk menoleh ke belakang seketika,
kerana ada tangan yang terhulur menanti kita memimpinnya.


Buat kawan2, cepat2 lah jadi follower yang ke 100 (xde kaitang langsung dgn cite di atas) hahaha

p/s : bukan senang nak senang dan bukan susah nak susah :)


~ TQ SuDi BaCa eNTry Ni ~

6 comments:

  1. ala aq 101 daaa...haha
    btw gud luck

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe2. tlps 1 je. huhu. i folo u gak.

      Delete
  2. saya ikhlas follow..jemput ke pesona blog pula ya.
    http://ezawarna-warnakehidupan-etuza.blogspot.com/

    ReplyDelete