~ FrenZ ~

Wednesday, May 2, 2012

~ I'm BacK ~

Assalamualaikum sume. ari ni aku kembali berblogging selepas asyik travel je. Terengganu - N9 - Penang - Kelantan. kepada yang slalu visit my blog ni, aku ucapkan byk2 terima kasih dan aku akan balas balik kunjungan korg sume. thanks a lot ek :) Ari ni aku nak share sumthing. Korg pernah x g Port Dickson? aritu aku menginap kt Selesa Beach Resort. sesuai dengan namanya. hotel ni memang selesa, berhadapan pantai yang pasirnya memutih dan yang paling penting, kolamnya besar amat. haha. apa lagi, mandi kolam je la keje aku, sambil2 mencuci mata. ngeh2 (ntah apa2.) hahaha. jadi aku syorkan kat korg sume, klu nak bercuti boleh la pilih untuk menginap kt hotel ni. harga pun berpatutan. tapi klu nak aku blanje, sori r.. ahakss :p Tapi klu rasa nak teman g bercuti, jangan lupa ajak aku skali ek :)


Front view Selesa Beach Resort, Port Dickson

Bilik yang selesa

Paling penting, kolam yang besar. haha

Cuti cuti Malaysia :)


~ TQ SuDi BaCa eNTry Ni ~

12 comments:

  1. penah p skali je PD..
    tido kat tiara beach resort

    ReplyDelete
  2. Family saya klu nak bercuti sure cari umah yg de swimming pool..kater lebih seronok dr mandi manda kt pantai

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau xpe. mandi kt kolam lebih selamat. ada life guard lg. huhu

      Delete
  3. cunnya dia punya tempat tidur, ni kalau tiduq time malam, pagi tu memey tk bngn smyg subuh arh, nyenyak giler tidoq.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. no no no. jgn smpi camtu ek. xbaik. huhu

      Delete
  4. wow..tak sabar tggu cuti skolah..nk becuti cm cik abe..(^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi2. jum bcuti skg gak cik adik. hehe :p

      Delete
  5. Replies
    1. huhu.. ni sy baru nak ajak. jum r. huhu

      Delete
    2. alah da tnjuk gmbar bru nk ajak eah...hahahaha

      Delete
    3. haha. leh g lg. lain kali ek :)

      Delete