~ FrenZ ~

Monday, March 26, 2012

~ Jengjalan ~

Assalamualaikum..

Hari ni aku nak share gambar2 semasa aku g jalan2.. huhu.. xbyk sgt, tp xkira. aku nak share gak dgn korg. hahaha.. agak2, korg leh teka x kt mana pic2 ni aku ambik? klu terer, cuba r teka.. ada yg sgt senang nak teka, dan ada yg sgt susah nak teka.. guess where. huhu

Pic 1 

Pic 2 

Pic 3

Pic 4

Pic 5

Pic 6

p/s : sape yang jawab dengan betul kesemua gambar, akan dapat hadiah misteri (^_^)



~ TQ SuDi BaCa eNTry Ni ~

15 comments:

  1. done following ur blog...nice... :)

    ReplyDelete
  2. Pic ke tiga tu cameron higland n yang lain lain ke bawaj area pahang mueheheh kot laa , teka je kan huhuhu

    ReplyDelete
  3. Miss chocolate : pic 1 btl langkawi, yg lain2 camne? nak hadiah x? huhu

    dearlovelynias : tq ek.. keep in touch :)

    syaa : pic 3 is correct, pic lain non-correct.. cpt2, teka lg, hadiah menanti. huhu

    ReplyDelete
  4. if tengok dr 1st pict,kompem kat langkawi..3rd maybe cameron..5th mungkin lumut..lain2 not so sure.bhahaha

    ReplyDelete
  5. Nurulizzah : jawapan awk ketoga2 nya tepat. jd 3/6=50%. klu dpt hadiah, dpt separuh je nih. hahaha

    ReplyDelete
  6. hua..ade stu dua gmbar je yg thu..

    ReplyDelete
  7. zatiey : agak2 yg mana ek awak tau? huhu

    ReplyDelete
  8. rase nye thu yg 1, 3 n 6..tapi x thu lah btul ke tak..hehe


    *zatiey dh follow awk dah..:)

    ReplyDelete
  9. 1,3,6 je ek..huhu. okai.. tq ek :)

    ReplyDelete
  10. pic last kt taman negara bako tu ada my lecturer ^^, aquatician :)

    ReplyDelete
  11. uikss.. u unimas ek? my junior la neh. huhu

    ReplyDelete